طبق بررسیهای مرکز پژوهشهای مجلس درباره طرح کاشت یک مییلیارد نهال که از سوی دولت مطرح شده، تأمین آب موردنیاز طرح بهویژه در مناطق مرکزی و شرقی کشور و چگونگی جلب مشارکت مردمی در مرحلهٔ نگهداشت درختان از ابهامات طرح است.
«روستا تا یکهفته بعد از سیل به هیچ راهی دسترسی نداشت و از چشم همه دور مانده بود. کنار آن 12-10 نفر مردی که روبهروی تنها مغازه روستا ایستادهاند و با نمایندههای فرمانداری و عشایری استان حرف میزنند، مرد جوانی با لباس سفید و دستار بلوچی میگوید، تا امروز - 12 روز بعد از سیل - نه هلالاحمر آمده، نه دولت کمکی فرستاده. فقط مردم دو وانت بادمجان و آب ...
جوان مهاجری که روزها در میوهفروشی کار میکرد، شبها پاکبان بود و خیابانهای پایتخت ایران را تمیز میکرد، در یکی از همین روزها هنگام انجام وظیفه قانونی، به زیر مشت و لگد گرفته و از بالای پل به پایین پرتاب شد و جان داد.
مدت زیادی هست که همگی میدونیم آلودگی سایبری در ایران به قدری زیاده که در بعضی موارد، رتبه اول در دنیا رو به خودش اختصاص داده [1]. هفته پیش، این آلودگی ها کار دست من داد و با جواد تصمیم گرفتیم یک بررسی خیلی کوتاه (در حد یک پروژه آخر هفته) روی این موضوع داشته باشیم.
وضعیت سیلزدگان سیستانوبلوچستان برخلاف اظهارات مسئولان عادی نشده است و همچنان نیاز فوری به امدادرسانی وجود دارد. قطع برق، مسدودشدن راهها و جادها، قطع ارتباط مخابراتی و نبود دسترسی کافی به آب آشامیدنی سالم ازجمله مهمترین مشکلات است. دراینمیان چرایی خسارتبار بودن سیل در استان سیستانوبلوچستان حائز اهمیت است.