آیا یک نفر میتواند به معنای واقعی کلمه از تنهایی بمیرد؟ آیا چیزی به نام «شخصیت سرطانی» وجود دارد؟ کتاب «وقتی بدن نه میگوید» با تکیه بر تحقیقات علمی و چندین دهه تجربه نویسنده به عنوان یک پزشک شاغل، پاسخهایی به این سوالات مهم و دیگر سوالات مهم در مورد تأثیر پیوند ذهن و بدن بر بیماری و سلامت و نقش استرس و مسائل عاطفی فردی در بستر مجموعه ای از بیماریهای ...
این کتاب کلاسیک که یکی از بزرگترین دستاوردهای علمی جهان غرب به شمار میرود، حاصل ماجراجوییهای علمی دانشمند جوانی است که عمر خود را وقف شناخت نزدیکترین گونهی جانوری به انسان یعنی شامپانزهها کرد!
کتاب «مردان قدرتطلب» به انگیزههای روانشناختی قدرتطلبان برای دستکاری در رسانههای جمعی و فرسایش نهادهای دموکراتیک میپردازد و نشان میدهد که چطور با ایجاد کیش شخصیت
مفاهیم فروید بخشی از واژگان روانشناختی ما شده است: ناخودآگاه، رویا، میل جنسی، دوران کودکی و... اما روانکاوی در پنجاه سال گذشته دستخوش دگرگونی عظیمی شده است؛ این کتاب اندیشه روانکاوانه معاصر – مجموعه کارهایی که از زمان فروید انجام شده - را برای اولینبار نه با اصطلاحات سنگین ستخصصی بلکه با اتکا با نمونههای عینی و ملموس، در دسترس علاقهمندان قرار میدهد....
رولان بارت که در زندگینامه خود نوشته بود فکر کنید اینها گفتههای شخصیتی یک رمان است، حالا مرگش سوژهی رمانی شده که شخصیت کاراگاهش خیال میکند شخصیت یک رمان است!
«به سوی فروغ آزادی» داستان حماسی مبارزات در هم تنیده برای دستیابی به حقوق و آزادیهای فردی که مشخصه تمدن غرب است را، به قلم آنتونی کلیفورد گرِیلینگ، یکی از روشنفکران پیشروِ عرصهی عمومی روایت میکند.
«دیالکتیک رهایی: هگل / فروید / فانون» کتابی است از فیلسوف و نظریهپرداز فرهنگی استفان برد پولان، که در سال 2014 منتشر شده است. در این کتاب، پولان به بررسی آثار سه متفکر تأثیرگذار – یعنی گ.و.ف هگل، زیگموند فروید، و فرانتس فانون - و ایدههای آنان درباره نظریهی سوژه و موضوع «رهایی» میپردازد.
داستان بدن انسان کتابی در زمینه کتب علمی عامهپسند کتابی برجسته است؛ گزارشی شفاف و جذاب از چگونگی تکامل بدن انسان در طی میلیونها سال و اینکه چگونه اختلاف فزاینده بین مجموعهای از انطباقها بین بدن عصر حجری ما و دنیای مدرن، به پارادوکس بین طول عمر بیشتر با بیماریهای مزمن بیشتر دامن میزند؟!
اگر به تغییراتی که کوچک و بیاهمیت جلوه میکنند، بطور مداوم توجه کنیم، نتایج قابل ملاحظهای به دست خواهد آمد! در دنیایی که توسعهی فردی به یکی از ملزومات زندگی تبدیل شده، عملگراها موفق میشوند چون سراغ تغییر خردهعادتهایشان میروند.
کتاب «تجربه شیلی» دربارهی اصلاحات اقتصادی این کشور در چند دههی گذشته یکی از جذابترین داستان های اصلاحات اقتصادی در جهان است. شیلی از 1970 تا 1973 در حال غلتیدن به سمت کمونیسم بود. اما بعد از کودتای ژنرال پینوشه، همه چیز تغییر کرد.
«تاریخ فشردهی فرانسه» مروری جامع و روشنگر از رویدادهای کلیدی که تاریخ فرانسه را شکل دادهاند به خواننده ارائه میدهد و آن را به منبعی ارزشمند برای علاقهمندان به این کشور مهم جذاب تبدیل میکند.
اتان یا ایتن کوئن، برادر کوچکتر فیلمسازان مشهور به «برادران کوئن» که نویسندهی اغلب فیلمنامههای فیلمهای مشترکشان هم بوده، برای اولینبار جهان تماشایی داستان فیلمهایش را در قالبی متفاوت به علاقهمندان ادبیات داستانی و دوستداران آثار سینماییاش عرضه کرده است.
کتاب «گورهای گاوچران» به عنوان گنجی غیرمنتظره از خزانهی یک استعداد انقلابی یعنی روبرتو بولانیو ظاهر شده و نگاهی اجمالی به تخیل بیحدوحصر یکی از تأثیرگذارترین نویسندگان زمانه را به خوانندگانش عرضه میکند.
چه فرقی میکند که چگونه و چرا غم و اندوه خود و دیگران را تجربه کنیم؟ آیا اندوه همیشه مناسب است و آیا میتواند راهی برای واضحتر دیدن خود و دیگران باشد؟
کتاب یادداشتهایی بر سیاره مشوش با نگاهی به خواب، اخبار، رسانههای اجتماعی، اعتیاد، کار و بازی، از ما دعوت میکند که احساس آرامش و شادی بیشتری داشته باشیم و عادتهای عصر دیجیتال را به پرسش بکشیم. این کتاب ممکن است نحوهی گذراندن وقت گرانبهایتان را برای همیشه تغییر دهد!
ایلان ماسک کارآفرین و تاجر آمریکایی است که به عنوان مدیرعامل شرکت تسلا و کمپانی فضایی اسپیس ایکس به شهرت جهانی دست یافته است؛ ماسک از جوانی یک کتابخوان بوده است.
«پدیدارشناسی ادراک» نوشته موریس مرلوپونتی، فیلسوف فرانسوی با رویکرد پدیدارشناسانه درباره درک تجربه و ادراک انسانی بحث میکند. این کتاب بعد از ۸۰ سال از نگارشش، به تازگی توسط نشر نی در دسترس خوانندگان فارسیزبان قرار گرفته است.