واقعیت این است که متاسفانه در ایران آنقدر «تهدیدکننده» در بین مسئولان زیاد شده و آنقدر در واکنش به هر اتفاق - کسانی که شأن و جایگاه حقوقیِ «تهدید کردن» ندارد - تهدید نظامی میکنند که در عمل «اعتبار کلام ایران» تحلیل رفته است!
اقدام عملیاتی ایران علیه 3 نقطه در شهر اربیل از این حیث تازگی داشت که ایران تاکنون در مرکزیت اقلیم کردستان و موقعیتهای ایجاد شده خارجی مرتبط با اقلیم وارد عمل نشده بود. پیش از این، اقدامات واکنشی ایران به مناطقی در شرق استان سلیمانیه محدود بود و طرف حمله ایران هم گروهکهای ضدایرانی بودند.
مستندساز و خبرنگار شهیر استرالیایی که چندی پیش در 84سالگی چشم از جهان فروبست، بیگمان مهمترین خبرنگار تحقیقی و مستقل جهان بود که گزارشهای افشاگرانهاش در مورد جنگها و مداخلات نظامی و غیرنظامی در گوشه و کنار جهان برای نزدیک به ششدهه نمونهای درخشان از خبرنگاری متعهد و حقیقتگو را پیش چشمانمان نهاد.
طرح احدات ۲۴۸۰ کیلومتر خط لوله برای انتقال گاز ایران به هند از مسیر پاکستان سال ۱۹۹۰ در دستور کار قرار گرفت، مسیری که روزانه توان انتقال ۱۵۰ میلیون متر مکعب گاز ایران به هند را دارد و وابستگی مادامالعمری برای اقتصاد هند به گاز ایران ایجاد میکند، پروژهای که میتواند امنیت اقتصادی پایدار برای ایران ایجاد کرده و تبدیل به کارت بازی ویژهای برای ایران ...
ستوننویس روزنامه واشنگتنپست در تحلیلی به اقتدار ارتش یمن پرداخته و معتقد است که تهدیدات ارتش ایالات متحده آمریکا هم نتوانسته ارتش قدرتمند یمن را متوقف کند.
هر واقعهی بزرگ تاریخی موجبِ بازگشت به خودِ تاریخ است. مثل یک آینهی تاشو که تصویرش را روی خودش (منتها با کمی تفاوت) منعکسی میکند. حادثهای که در زمانی رخ میدهد، و زندگیِ ملّتی را زیر و رو میکند، مسائل تازهای را هم در برابر همه قرار میدهد که مجبورند با آن دستوپنجه نرم کنند، یا از پس آنها برآیند و مهارشان کنند، یا با آنها کنار بیایند و تسلیم بشوند....
استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی در یادداشتی نوشت: «مقاومت» اسم کودکی است که در شرایط اعمال زور متولد شده است. وقتی ملتی تحت سلطه استعماری است یا توسط یک طبقه و باند سیاسی تحت فشار است، «مقاومت» مثل کودکی معصوم زاده میشود. مردم یا یک گروه تحت ستم، موجودیت و کرامت خود را در مخاطره میبینند و با «مقاومت» خود را اثبات میکند.