این مطلب روایتی است از زندگی استر دوفلو، اقتصاددان فرانسوی آمریکایی و بنیانگذار و مدیر عامل آزمایشگاه اقدام فقر؛ فردی در سال 2019 جایزه یادبود نوبل در علوم اقتصادی را به همراه آبیجیت بنرجی و میشائیل کرمر به دلیل رویکرد تجربی خود برای کاهش فقر جهانی دریافت کرد. او جوانترین فرد و دومین زنی است که این جایزه را از آن خود کردهاست.
در دیدار رمضانی مسئولان و کارگزاران نظام با حضرت آیت الله خامنه ای بسیاری از چهره های مطرح سیاسی و نظامی حضور داشتند اما محمود احمدی نژاد در میان آنان به چشم نمی خورد.
با توجه به اعلام حداقل حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳، در این مطلب به بررسی این موضوع میپردازیم که یک کارگر در ایران با چند سال از حقوق خود میتواند صاحب یک خودرو ساخت داخل شود؟
از سال ۱۴۰۰ با ورود رسمی به عصر پساکرونا، تغییری جدی در انتخاب مقاصد سفرهای نوروزی ایجاد شد و دیگر مناطق شمالی کشور یکهتاز مقاصد گردشگری نوروزی به شمار نمیرود و مقاصد جنوب و گرمسیر و حتی کویرها سهم قابلتوجهی از مسافران نوروزی را به خود اختصاص دادهاند.
حالا حدود یکسال است که دولت سعی دارد از طریق هیئت نظارت، بهطور غیرقانونی به آجرهای خانه بخش خصوصی رسوخ کند. بعد از جایگزینی کرسی ریاست اتاق ایران از حسین سلاحورزی به صمد حسنزاده بسیاری از فعالان بخش خصوصی و حقوقدانان هشدار دادند که اینجا پایان جریان خالصسازی اتاق ایران نیست. همینطور هم شد.
«پرستو بخشی» چشمهای درخشانی داشت که این چشمها به گفته دوستانش، گواه علاقهاش به پزشکی و تخصص قلب و دنیای سرخ رنگ آن بود. میخندید و میخنداند و در مواجهه با همین روحیه بود که به او میگفتند؛ چرا پزشکی و قلب را انتخاب کردی؟ چرا کمدین نشدی؟