سامانههاي اشتراكي حمل و نقل اگر چه در دهههاي اخير در دنيا پيشرفت زيادي كردهاند اما همچنان جديد به شمار ميآيند. اين سامانهها مزاياي مختلفي دارند كه بسته به شهر محل به كارگيري و نوع به كارگيري آنها متفاوت هستند. درباره اهميت اين سامانهها با خانم «سارا محبوب»، فعال شهري در حوزه ميكروموبيلتي (حمل و نقل خرد) گفتوگوي كوتاهي كردهايم كه در ادامه ميخوانيد....
نازلي بهروز، مديرعامل استارتآپ حمل و نقل اشتراكي زيرو، تنها استارتآپي است كه در حال حاضر در زمينه حمل و نقل اشتراكي در تهران فعاليت ميكند و با او درباره مزايا و معايب و مشكلات حمل و نقل اشتراكي گفتوگوي كوتاهي كردهايم.
یکی از شگفتیهای قدیمی شده برای مردم ایران، دوچرخه است، این مرکب شیطان که اولین بار توسط انگلیسیها به ایران آورده شد و در ابتدا مردم تهران را به وحشت انداخت، پس از مدتی به یک وسیله نقلیه عادی و پر تعداد در شهرهای ایران تبدیل و حتی برای راندن آن، دریافت گواهینامه ضروری اعلام شد.
ارشیا ششساله که سه سال پیش بر اثر سوختگی، بخشی از موهای سرش را از دست داده، قرار است دو ماه دیگر به مدرسه برود، اما عمل جراحی او به دلیل نبود یک ابزار که مدتهاست در کشور نایاب است، به تأخیر افتاده است.
اینکه همه خود را متولی آموزش و پرورش میدانند و سعی دارند در بزنگاه های حساس «مدیریتی» اثرگذار باشند و امضایشان پای انتصابات باشد، اما در مقام و زمان پاسخگویی قدم پس کشیده و در مورد عملکرد منصوب جریان منتسب به خود که، آسیبهای جدی را به ساختار آموزش و پرورش زده است؛ ورود قابل اعتنایی ندارند همان بیتعهدی جریان صاحب نفوذ در آمورش و پرورش است.
رئیس دولت چهاردهم طی حکمی دکتر محمدرضا عارف را به عنوان معاون اول رئیسجمهور منصوب کرد. این انتصاب در حالی بود که تا پیش از آن، نام کسان مختلفی از آقایان لاریجانی و ظریف گرفته تا طیبنیا در مظان این عنوان قرار گرفته بودند و آخری تقریباً قطعی هم شده بود.
یک فعال رسانه ای در یادداشتی نوشت: آنچه ما از پزشکیان میخواهیم، کارآمدی دولت و عبور از بحرانهای اقتصادی و سیاسی است. بنابراین باید به سبک زندگی او هم احترام گذاشت و منتظر نتیجه ماند.