فعال اصلاح طلب در یادداشتی نوشت: بیش از چهار دهه است که ایران میزبان مهاجران افغانستانی است و در این فاصله، نسلی از آنان در ایران متولد و بزرگ شدهاند، در نهادهای رسمی آموزش دیدهاند و از نظر فرهنگی و اجتماعی بیشتر ایرانی محسوب میشوند تا افغانستانی.
توزیع ناهمگن جمعیت و تمرکز بیش از حد آن در محدوده های شهری بزرگ و اطراف آنها، بصورت موضعی و محلی، فشار فزاینده و بیشتری بر محیط زیست محدوده و مجاور تحمیل و خود موجب بروز یا تشدید مخاطرات انسان ساخت متعددی میشود.
مدیرمسئول سابق روزنامه جوان، تاکید کرد: آقای پزشکیان باید مراقبت نماید این نهال نوپا (وفاق) در ذهن مردم به معنای تفاهم بر سر تقسیم قدرت معنا نشود و او به خاطر دادن چند کرسی به جریان رقیب ایثارگر شناخته نشود. این فهم و ادراک همان تحریف وفاق است.
در بخشی از یادداشت مهاجری و زاهد آمده است: اگر این روزها میبینید بعضی بزرگان حوزه و سیاست، با آنکه قلبا از گفتارها و رفتارهای پزشکیان راضیاند اما در حمایت از او و علیه مخالفانش دم نمیزنند، در راستای همین ارعاب است.
بر خلاف تصور عمومی، «مشایه» (راهپیمایی اربعین) که سنتی ریشهدار در تشیع عراقی بوده و بعد از سقوط صدام مجال رشد و شکوه کمنظیر یافته است، هنوز عمدتا غیرحکومتی مانده، بار اصلیاش روی دوش عموم شیعیان عراقی است و اکثریت قاطع راهپیمایان و موکبداران و داوطلبان خدماترسانش هنوز عراقی اند. «عمدتا حکومتی» یا «عمدتا ایرانی» شدنِ راهپیمایی اربعین افسانه است....
بالاخره خانم دکتر شینا انصاری برای ریاست سازمان حفاظت محیطزیست انتخاب شد؛ متخصصی بسیار موقر، متواضع، با دیسیپلین، دلسوز و پردغدغه برای محیطزیست ایران. هرگز نگرانیهایش را در سالهای ۸۶ و ۸۷، زمانی که در اداره کل حفاظت محیطزیست شهر تهران بود و سالهای پس از آن، فراموش نمیکنم.
یک جامعه شناس در یادداشتی نوشت: یک نفر باید فرمان آتشبس و خونبس بدهد، وگرنه تا فرسودگی کامل نظام سیاسی و به خاک سیاه نشستن مردم، این رویه ادامه خواهد یافت.