ترس، لباسِ تن کسانی میشود که چیزی در چنته ندارند. میدانند چون سخن بگویند عیار عیب و هنرشان نمایان میشود. لذا ترجیحشان "نامذاکره" و "ناگفتگو" است و الا آنجا که تریبون یک طرفه باشد، لحظهای هم به سکوت و تامل فرصت ابراز وجود نمیدهند. تجربهای که چند سال، یک ملت را، یک کشور را به گروی آن گرفتند که گفتگو نکنند.
کیهان نوشت: ابراهیم نبوی را نسل جدید اصلاً نمیشناسند و در میان قدیمیترها هم اگر از هزار نفز، یکی او را بشناسد، هیچ نقش و اهمیتی برایش قائل نیست؛ بنابراین میشود خبر درگذشت او را نادیده گرفت. اما به صفشدن برخی افراطیون مدعی اصلاحطلبی برای آخرین سوءاستفاده قابلتأمل است.
روزنامه کیهان نوشت: همه دیدند و مردم آمریکا سرافکنده شدند که آتشنشانهایی که در فیلمها به عجیبترین و به روزترین ابزار آتشنشانی مجهزند و یک تنه یک جنگل را خاموش میکنند، به جای کپسول اطفاء حریق و آن تجهیزات کذایی، از کیف زنانه و سطل شیر و ماست برای خاموش کردن شعلههای آتش استفاده میکردند.
روابط ایران و روسیه که در طول تاریخ، بارها آزمونهای دشوار را پشت سر گذاشته، امروز در مرحلهای قرار دارد که میتوان آن را نمادی از همکاریهای پایدار و آیندهمحور دانست.
روزنامه جوان نوشت: رئیسجمهور بارها متنهای نوشتهشده برای سخنرانیهایش را نخوانده و گفته است میخواهد حرف دلش را بزند. این موضع با نارضایتی اطرافیان او همراه شده است.
روزنامه ایران نوشت: کارشناسان انرژی از تأثیرات منفی فیلترشکنها بر مصرف برق و کاهش عمر باتری دستگاهها میگویند و تخمین میزنند که حدود ۱۶ درصد از برق کشور صرف استفاده از این ابزارها میشود.
روزنامه اصولگرا آتشسوزی بزرگ کالیفرنیا را شاهد آورده تا بگوید که دیدید آمریکا خیلی هم بزرگ نیست. همچنین مدعی شده که رسانههای اصلاحطلب خبر این آتشسوزی را سانسور کردهاند؛ چون همیشه غرب را قهرمان میخواهند!
روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز، وابسته به سازمان تبلیغات، نوشت: واشنگتن پست روز جمعه مقالهای منتشر کرد که پر از ادعاهای بیاساس بود، از جمله اینکه آیتالله خامنهای بیمار است و پسرش، مجتبی خامنهای، بهعنوان جانشین او توسط «روحانیون مسن» انتخاب شده است. ادعاهای مقاله بهراحتی قابل رد هستند.